Volvo På Banen med en Ny og Kompromisløs Bil til Familien

Livet er fyldt med kompromiser, og det gælder også, når vi snakker om biler. Vi har jo alle sammen forskellige smag og personlighed, og det er noget der typisk udtrykkes i vores valg af bil. Hvis du ser en single mand, eller en single kvinde, og tager et grundigt kig på deres bil, så vil du ofte kunne sige rigtigt meget om personen, der kører den. Men billedet har det med at blive noget mere mudret, når folk holder op med at være single – og særligt når de stifter familie.

Når man har en familie så er der nemlig en helt masse ting, som man er nødt til at gå på kompromis med. Familien er nu den højeste prioritet, og det betyder, at man må give sig lidt hist og her. Når det kommer til bilen, så har man hidtil været nødt til at tilsidesætte stort set alt andet. Traditionelt set har der ikke været plads til at bibeholde smagen for en sportsvogn eller en lækker luksuriøs bil, når først man er blevet forælder. Her måtte man gå fuldstændigt på kompromis med smag og stil, og udelukkende gå efter det pragmatiske. En bil er nødt til at være praktisk når man har en familie, og derfor ender mange med en tilfældig kedelig stationcar.

Ikke at der er noget galt med stationcars som sådan. De er utroligt praktiske: men de fleste modeller på markedet har ikke forsøgt at være mere end det. Det er som om bilproducenterne også bare har accepteret, at familie-fædre og -mødre ikke kan eller bør kræve mere af en bil, end at den opfylder familiens praktiske behov.

Det er derfor det er så dejligt forfriskende at se, at Volvo har valgt at bryde med denne kedelige tradition! Med deres nye volvo v60 har de nemlig valgt at gøre op med det tvungne kompromis, og i stedet kombinere personlig smag med familiens behov.

En Volvo V60 er en stationcar, og du får altså alle de familie-venlige ting, som du forventer af en bil, når du har stiftet familie. Men det der gør V60’eren anderledes er, at den er en ”Premium” stationcar – og det betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis!

Volvo tilbyder flere forskellige varianter af serien. Hvis du går op i en stærk motor og massevis af udstyr, så kan du kaste dig over Momentum. Hvis du er til gennemført luksus, så er Inscription vejen frem. Og hvis du altid har været fan af sportsvogne, så er Volvo V60 R-Design vejen frem. De har altså noget for enhver smag: du kan få en bil, der passer til din smag og dit temperament, samtidig med at den er en gennemført og praktisk familiebil. Volvo har endelig skabt en kompromisløs bil til familien!